Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων Ημαθία - Service - Ανταλλακτικά Αλεξάνδρεια

Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων Ημαθία - Service - Ανταλλακτικά Αλεξάνδρεια

19076 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 122
Περιοχή: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333022629
Κινητό: 6976135386
Τ.Κ.: 59300
Fax: -
Υπεύθυνος: Μάκης Μαυρίδης
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η βιοτεχνία γεωργικών μηχανημάτων ΜΑΥΡΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1977 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή και εμπορία των γεωργικών μηχανημάτων, όπως πλατφόρμες, ψεκαστικά, ρίπερ κρόσερ, καλλιεργητές και χορτοκοπτικά. Χάρη στην πολυετή πείρα , η βιοτεχνία μας προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τις , έτσι ώστε να υπάρχει γι' αυτούς ευκολότερη χρήση των μηχανημάτων στο μικρότερο κόστος. Επίσης η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μας βοηθά ώστε να μπορ...
19076 Επισκέπτες:

28ης Οκτωβρίου 122, Αλεξάνδρεια

19076 Επισκέπτες:

Η βιοτεχνία γεωργικών μηχανημάτων ΜΑΥΡΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1977 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή και εμπορία των γεωργικών μηχανημάτων, όπως πλατφόρμες, ψεκαστικά, ρίπερ κρόσερ, καλλιεργητές και χορτοκοπτικά.

Χάρη στην πολυετή πείρα , η βιοτεχνία μας προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τις , έτσι ώστε να υπάρχει γι' αυτούς ευκολότερη χρήση των μηχανημάτων στο μικρότερο κόστος.

Επίσης η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μας βοηθά ώστε να μπορούμε να επιδιορθώνουμε και να συντηρούμε όλα τα μηχανήματα ακόμη και των συναδέρφων .

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία ΜΑΥΡΙΔΗΣ σας εγγυάτε για την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων , καθώς όλα τα μηχνήματα πληρούν τους κανόνες και τις προδιαγραφές που απετούνται απο τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς οδηγίες.

Η βιοτεχνία μας απευθείνετε κυρίως σε όλο τον αγροτικό πληθυσμό. Ακόμη απευθείνετε σε όλους τους κατασκευαστές που δεν φτιάχνουν τα δικά τους μηχανήματα. SERVICE Εδώ και χρόνια σε όλα τα μηχανήματα μας κάνουμε τακτικό service ώστε μα μην δημιουργείτε πρόβλημα την ώρα εργασίας του μηχανηματός.

Σε περίπτωση μηχανικού πρόβληματος , υπάρχει το κατάλληλο συνεργείο με έμπειρο προσωπικό που βρίσκει και επισκευάζει την βλάβη.

Πλατφόρμες Ψεκαστικά Καλλιεργητές Στελεχοκόπτες Κρόσκερ Υδραυλική Πτυσσόμενη Σκάλα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου.


Με εκτίμηση:
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Υπηρεσίες

γεωργικά μηχανημάτα - Αλεξάνδρεια Ημαθία Πλατφόρμες
γεωργικά μηχανημάτα - Αλεξάνδρεια Ημαθία Ψεκαστικά
γεωργικά μηχανημάτα - Αλεξάνδρεια Ημαθία Καλλιεργητές
γεωργικά μηχανημάτα - Αλεξάνδρεια Ημαθία Στελεχοκόπτες
γεωργικά μηχανημάτα - Αλεξάνδρεια Ημαθία Κρόσκερ
γεωργικά μηχανημάτα - Αλεξάνδρεια Ημαθία Υδραυλική Πτυσσόμενη Σκάλα
19076 Επισκέπτες:

28ης Οκτωβρίου 122
Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333022629
Κινητό: 6976135386

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: